A-kategooria võit XVI Eesti Kammerkooride Festivalilt!

Segakoor Vox Populi osales Eesti Kammerkooride Liidu poolt korraldatud XVI Eesti Kammerkooride Festivali A-kategooria konkursil 24. aprillil Tamsalus. Pälvisime konkursil I koha ja meie dirigenti Janne Fridolini tunnustati parima dirigendi preemiaga!

Me oleme tohutult rõõmsad ja tänulikud, et saame musitseerida sellise imelise ja inspireeriva dirigendi nagu Janne Fridolin käe all! Koostöös meie hääleseadja Andreas Väljamäega sünnivad imed, mis inspireerivad ka meie kuulajaid! See sõnadega kirjeldamatu energia, mida me üheskoos loome, liigutab mägesid!

Täname konkursi korraldajaid ja õnnitleme kõiki osalejaid! Erilised õnnitlused lähevad Vox Populi abidirigendile ja sopranile Ingrid Orumaale, kes saavutas Rae Kammerkooriga 1. koha B-kategoorias ning parima noore dirigendi preemia!